Hasta Ziyaret ve Refakat Kuralları
20 Mayıs 2024

ZİYARETÇİ VE REFAKATÇİLERİMİZİN DİKKATİNE HASTANEMİZDE ZİYARET GÜN VE SAATLERİ

ZİYARET SAATLERİ HER GÜN:

13:00-14:30/17:00-19:00 SAATLERİ ARASINDADIR.

ZİYARETÇİLERİN DİKKATİNE

Ziyaret öncesi ve sonrası ellerinizi dezenfekte ediniz.
Ziyaret saatlerine lütfen uyunuz.
Ziyaretlerinizi kısa tutunuz. Diğer hastaları rahatsız edecek derecede yüksek sesle konuşmayınız.
Hasta odalarına kalabalık bir şekilde girmeyiniz.
Hasta yataklarına oturmayınız.
Hasta başında herhangi bir şey yiyip içmeyiniz ve aynı odada bulunan diğer hastalara da herhangi bir gıda vermeyiniz.
Hastane içinde tütün ve alkollü içecekler kullanmayınız (Kullananlar hakkında
yasal hükümler uygulanmaktadır)
Ziyaret saati sonunda, görevlilerin uyarılarını beklemeksizin kendilerine güçlük çıkarmadan hasta odasından ayrılınız.
Soğuk algınlığı, boğaz ağrısı, nezle ya da herhangi bir bulaşıcı hastalığı olanlar, hasta ziyaretinde bulunmamalıdır.

REFAKATÇİLERİN DİKKATİNE

Hastanede refakatçı kalabilmek için refakatçı kartı çıkarınız ve yakanıza takınız.
Serviste, temizlik ve vizit saatlerinde sorumlular tarafından yapılan uyarıları dikkate alınız.
Akşam 20’den sonra zorunlu haller dışında servis dışına çıkmayınız
Her refakatçı değişiminde servis sorumlu hemşiresini bilgilendiriniz.
Hastaya dışarıdan yiyecek ve içecek getirmeyiniz,
Hastane içinde tütün ve alkollü içecekler kullanmayınız (Kullananlar hakkında
yasal hükümler uygulanmaktadır)
Bulunduğunuz odayı ve eşyaları temiz tutunuz. Odada bulunan eşyalara zarar vermeyiniz.
Şikayet ve önerilerinizi, hastanız ile ilgili sorunları servis sorumlu hemşiresine bildiriniz.

BAŞHEKİM